Redesign of a Storefornt by Tyler Engle Architect

This house designed for a couple with an extensive art collection, by Tyler Engle Architect, is a great example of a storefront renovation. Creating the modern equivalent of the traditional courtyard house, the new design is centered on a large skylight over the living and dining room. Reminiscent of a shipping container, a wood-clad service core houses the kitchen and powder room. A flexible and multi-functional space is facilitated by large pocket doors, steel plate blinders that hide the kitchen and concealed equipment that pivots out for use. Visit Tyler Engle Architect official site for more information about this project.

Visit deluxearch.com

Related Books
Castles

Christopher Chant

$24.99

Materialized by

anita

11
Tagged as
Related Objects