Scholl Residence in Aspen, Colorado

Studio B Architects has designed Scholl Residence, located in Aspen, Colorado. Built on an area 6,000 feet square has five bedrooms and five bathrooms. Contextually, this area was developed in 1960 and citizens around quite resistant to the direction of architecture. On the exterior consists of: i custom zinc panels, crushed concrete sand, aluminum window / door glass and tempered glass railing system. While the interior consists of: dark oak floors, pickled oak cantilevered staircase and floors, cabinets engineered Europe, Carerra marble, porcelain tile shower attachment and integral plaster walls and ceilings. The lower level is really under rated and house formal gallery space, a large wine cellar and two bedroom suites provide guests with a massage room attached. Entry level offers clients office, guest bedroom, laundry / mudroom and the garage area. The top level contains a family room, dining room, kitchen, master suite and open onto balconies and private garden with access via stairs to the terrace roof of steel cantilever. The house is equipped with a small transport wine dumbwaiter from the basement to the roof.

Visit archdates.com

Materialized by

elzein

13
Tagged as
Related Objects