Casa S De Argentina

The house is a result of several stone boxes piled up on the side of a sloping area. Each one of these cases points and frames an outstanding view, where we can find Catedral, Otto, and Ventana mountains as main characters of the landscape seen from inside. The space is organized so that it can be divided in different zones, depending on the number of persons that are actually using the place. During most of the year, the house can be used by areas, smaller homes inside the big house for single couple trips or for groups of friends in leisure plans, or even both of them happening at the same time. These variety of layouts transform the inside life of the house, growing, changing, adapting, evolving. We used local stones to keep a coherent language with the harsh and wonderful surrounding, trying to create the idea that the house was always there, just as another rock or an unnoticed natural feature. Snow seasons reinforce the idea. A white vast dominating view, only a few mountain peaks appear in dark contrast, and the house always there.

Visit blog.gessato.com

Related Books

Materialized by

Gessato - GBlog

1834
Tagged as
Related Objects