Sefcovic Residence in Arizona by Tate Studio Architects

This spectacular home was designed around the landscape for an Ohio couple who fell in love with the area of North Scottsdale, Arizona. Sefcovic Residence has been designed by Tate Studio Architects, the scope of the project was to create a space that was open, airy and connected to the landscape. The site was chosen for its incredible views, and the design was created to ensure that the couple could live in the view from every room in the house. The architectural design of the 6,300 square foot, 5 bedroom and five-and-a-half bathroom home followed the surrounding landscape, the hallway bending with the curved spine of the land. The architect’s response to the spine was to create a series of radial lines that emanate from it. Unique angles were created throughout the home, as well as spectacular mountain views.

Visit onekindesign.com

Related Books

Materialized by

1 Kind Design

1591
Tagged as
Related Objects