Paga Todo, Corporate Offices

Space is the main factor that determines the interior design and operation of a company. The new corporate offices for Paga Todo, designed by usoarquitectura presented a particular challenge because it was necessary to adapt to the clients demands and a 2,000 sq m area in a shopping center. A big wood box, inserted respecting the surrounding design, greets everyday collaborators and visitors. Inside the box were located the reception, support area and interview halls, on top of it –with a panoramic view of the finance area- the personalized area to serve the dealers. The client decided to implement in their office a lounge style cafeteria –like a hotel lobby- because before the relocation the majority of the collaborators preferred to work and meet in the close by cafeterias to enjoy a more relaxed ambiance. This space has all the necessary services and it is a nice surprise for the visitors because there are screen, complimentary computers with Internet, snacks and drinks.

Visit archello.com

Related Books

Materialized by

ARCO Arquitectu

40
Related Objects