Renovation Turns Old Coal Garage Into A Dramatic NYC Townhouse

One of the hot design and architectural trend that we adore is the growing turn towards restoration and renovation projects. Sustainable in their outlook and efficient in the execution, the many renovation projects of Turett Collaborative Architects epitomize this growing popularity of adaptive reuse of both materials and structures. Located in Greenwich Village neighborhood of New York City, this beautiful townhouse was used as a coal delivery garage since the 1990s and over the years morphed into a parking garage with a small studio apartment above. Transforming it into an exquisite and ergonomic penthouse was all about smart use of space and creative design solutions.

Visit decoist.com

Materialized by

Decoist

6090
Related Objects