Playful Approach to Modern Living in Taiwan: The Family Playground by House Design

We love the vibrant character exuded by this home in Kaohsiung city, Taiwan. Envisioned by the creative team at House Design, the Family Playground project is exactly what its name suggest: an open invite to social entertaining. The design concept redefines the traditional kitchen in Taiwan, which is commonly crowded and dark. In this case, the kitchen and dining area are moved to the center of the living room, making it also the center of effective communication for the family: One person can watch TV, while another can cook. Therefore, family members in different spaces, not only can feel and talk to each other, but also share the smell of food, sunlight, and views, explained the architects.

Visit freshome.com

Materialized by

Freshome

186
Related Objects