Aoyama Office by Nendo

Aoyama Office is a minimalist space located in Tokyo, Japan, designed by Nendo. Firstly, the interior layout has been designed to fit in with the L-shaped lines of flow and diagonal shafts to as great an extent as possible, and the exterior curtain wall has also been replicated indoors. As the original aluminum window frames were special-ordered and their dies and molds are now out of production, these aluminum window frames have been extruded anew. In order to accentuate the reflection of the half-mirror, the flooring material has been fitted symmetrically in relation to the curtain wall. The result is an interior design that allows one to get a strong sense of the character and form of the building as a whole.

Visit leibal.com

Related Books

Materialized by

leibal

2872
Tagged as
Related Objects