Florins 114 by Philipp Baumhauer Architects

Florins 114 is a minimalist residence located in Scuol, Switzerland, designed by Philipp Baumhauer Architects. This classic Engadine farmhouse in the Swiss hamlet of Florins was renovated and converted by Philipp Baumhauer Architekten with respect for the existing. It consisted of a residential section facing the village center and an agricultural section away from the road. Views are open throughout the entire house along its longitudinal axis, and a large sliding glass door to the balcony extends the view to the mountains of the Engadine. The typical local motif of deep window reveals in thick exterior walls has been adopted and exaggerated, signifying the alterations inside.

Visit leibal.com

Materialized by

leibal

2872
Tagged as
Related Objects