Shunyi House by reMIX Studio

Shunyi House is a minimalist residence located in Beijing, China, designed by reMIX Studio. The intervention works as a unitary module internally composed of diverse levels of interconnection that operates as a montage, a juxtaposition, and a progression of diverse spatial scales and characters. The new volume is designed as a device of filtering environmental and programmatic factors, a spatial structure internally never secluding, never concluding but constantly modulating successive scalar sections through shadowy subtleties and diaphanous layerings. The space is rendered a unitary scene through the use of an intentionally reduced palette of materials. The material catalog is in fact condensed and composed just by a light metal structure, filtering aluminum louvers controlling shadows, transparencies and determining levels of privacy and finally a metal grid that works in combination with a resined white floor and a bamboo deck.

Visit leibal.com

Materialized by

leibal

2872
Related Objects