La Taule by Microclimat

La Taule is a minimalist space located in Quebec, Canada, designed by Microclimat. In order to create a sports center that invites people to excel, Microclimat imagined a large open space on two levels that allows all the services and facilities for body-builders, gymnasts and fitness enthusiasts to be united under one roof. The combination of red cedar, cherry wood and steel helps create a warm and inviting space that lends itself to the members sense of belonging. Every element of the project was conceived for those who use the center: from the mezzanines structure that supports the horizontal bars, to the wide stairway that can also be used for training, and the roof where the gymnasts rings are attached, allowing athletes to hang 25 feet in the air.

Visit leibal.com

Related Books

Materialized by

leibal

2872
Related Objects