Cheerful Rear Addition to Melbourne Home in White, Timber and Copper

Simplicity often produces best results in the world of interior design and this holds true while planning for a smart rear extension as well. Nestled in a lovely neighborhood of Melbourne, the St. David Street House has been given a modern facelift by Drawing Room Architecture even while keeping the street faade of the house completely untouched. The small Victorian house was in need of a contemporary upgrade and this came in the form of a breezy rear addition that now contains the new kitchen, dining area, storage space and bathroom. Relying on a neutral color scheme that is anchored in white and ample natural light, the stylish extension flows into the small garden outside.

Visit decoist.com

Materialized by

Decoist

4484
Related Objects