Historic Warehouse Renovation in Iowa Balances Light and dark Modern Elements

Think of a renovated warehouse residence and the first things that come to our mind are exposed steel ducts, brick walls and a dash of concrete thrown into the mix. But this contemporary home nestled on the top floor of a historic warehouse in the urban landscape of Des Moines, Iowa is a touch different from the others. It feels polished, smart and sophisticated with its past only making its presence felt in the form of sweeping windows in the living room that bring the city skyline indoors. The balance between light and dark elements is the show-stopping feature here with light colors shaping the public areas and dark hues taking over in private zones.

Visit decoist.com

Materialized by

Decoist

5476
Related Objects