GCP Wood Cabins Hotel designed by Atelier LAVIT

The hut remains hidden by a wooden filter, like a light screen, that in addition to being the same structure for the parapets and the pergola, filters the direct view on the terraces of each lodge. Those vertical screens are of different densities and they allow to shelter from the sun and the wind. And in order to simplify the GCP Wood Cabins Hotel in a remote site, the project was largely prefabricated in a wood workshop. The components were numbered, dismantled and rebuilt on site in 3 months. Prefabrication reduced production costs and on-site costs during installation, impacting the landscape as little as possible.

Visit arch2o.com

Related Books
Best Signature Kitchens: Over 100 Fabulo...

Editors of Creative Homeowner

$15.15

Materialized by

Samah Aly

38
Related Objects