Contemporary Multi-Level Rear Extension in London Creates an Open, Bright Interior

Sometimes the easiest way to revamp a house and to give it order is by doing away with the old, cluttered floor plan and re-organizing spaces within the residence. Smart and space-savvy, Canonbury House in London follows precisely this plan as Studio 30 Architects give its interior a fresh makeover while also adding a smart rear extension that brings in ample natural light. The idea behind the extension was uncomplicated and it adds a new dining area, kitchen and sitting space to the classic British home while the revamped floor plan ushers in a modern, relaxing vibe.

Visit decoist.com

Related Books
Best Signature Kitchens: Over 100 Fabulo...

Editors of Creative Homeowner

$15.15

Materialized by

Decoist

6132
Related Objects